Julmustkyckling Skit god

Bland de godaste vi ätit på Länge  Hittade receptet på en matbloggMat
 
 
 
4 portioner
 
  • 500 gram kycklingfilé
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 dl julmust
  • 2 hönsbuljongtärningar
  • 1 tsk ingefära
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 msk kinesisk soja
  • salt och peppar
 
  1. Strimla kycklingfiléerna och bryn dem i en gryta. Salta och peppra.
  2. Rör ner creme fraiche, julmust, hönsbuljongtärningar, ingefära, rosmarin och soja. Låt koka upp och puttra samman i minst 10 minuter tills kycklingen är färdig.
  3. Red såsen till önskad konsistens och smaka av med salt och peppar.
 
Servera tillsamans med ris, kokta grönsaker och en klick lingonsylt.

Mer från bloggen

Kommentera här: